Morsiuskimppu on hääkukka, joka täydentää morsiamen kauniin asukokonaisuuden.


    

 

Hääkukat ja morsiuskimput unelmiesi häihin

Meillä suunnitteluun panostetaan ja se on olennainen osa kukkasidontatyötä, jotta sinun hääpäiväsi olisi täydellinen.Nyt onkin siis loistava aika varata hääjuhlien kukitukset. Voit halutessasi tehdä vaikka heti alustavan varauksen hääpäivällesi, koska jokaiselle viikonlopulle otamme vain rajoitetun määrän tilauksia.

Morsiuskimput

Jokainen morsiuskimppu suunnitellaan ja toteutetaan aina yksilöllisesti sopimaan juuri teidän hääjuhlaanne. Morsiuskimpun on tarkoitus viimeistellä morsiammen asukokonaisuus ja parhaimmillaan sitä ei edes huomaa, mutta se puuttuminen huomataan heti. Morsiuskimpun tulee olla miellyttävä kantaa. Se ei saa olla liian painava, sen tulee olla tasapainossa ja asettua kauniisti morsiamen käteen. Se ei saa olla liian iso eikä liian pieni, ei liian vaatimaton eikä liian näyttävä. Morsiuskimpun tehtävä on olla  morsiamelle sekä hääjuhlan luonteeseen sopiva.

Häiden kukkasuunnitelmat ja -toteutukset

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ja häiden kokonaisbudjetista olisi jo hyvissä ajoin mietittävä kuinka paljon kukkiin ja koristeluihin sijoitetaan. Meillä lähtökohtana on aina asiakkaan budjetti ja jokaiselle budjetille löytyvät aina kauniit kukat. Hääkukkien suunnittelu voidaan aloittaa hyvissä ajoin esim sähköpostitse. Meillä on jokaiselle hääparille kuvakansio johon voi lähettää sähköpostitse kuvia tulevien juhlien teemasta, värimaailmasta, fiiliksistä jne, varsinaisessa suunnittelutapaamisessa voidaan sitten hyödyntää kuvia ja palapelin tavoin rakentaa niistä mieluisimmat yksityiskohdat yhteen liittäen täydellinen kokonaisuus.Meiltä löytyy myös kattava valikoima maljakoita,pulloja ja purnukoita joita lainaamme veloituksetta juhliisi, silloin kun kukat juhliinne tulevat meidän kauttamme

Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun hääjuhlaasi sopivat hääkukat sidontatöineen. Mikäli haluat uniikin, sinulle sopivan morsiuskimpun, soita tai laita sähköpostia meille niin varataan sinullekin suunnitteluaika. Voit myös tulla käymään myymälässämme.

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, niin otamme sinuun yhteyttä ja sovimme kanssasi suunnitteluajan.

Kukkakauppa Bronco

Palvelemme tilauksesta työhuoneelta

0405644096

bronco@kukkakauppabronco.fi

sähköposti 24/7 | puhelin ark. 11-15

Kukkakauppa Turku

Tilauskukkakauppa Bronco on moderni kukkakauppa keskellä Turkua! Tervetuloa!

Ota meihin yhteyttä!