Niinpä niin, mikä ihmeen Bronco?

15.1.2020, Niina Autti

Mikä ihmeen Bronco?  Joskus sitä vielä aika ajoin ihmetellään.

Se oli vuosi  2010, kun me mietittiin millä nimellä sitä uutta kukkakauppaa ruvettaisiin kutsumaan. Kaksi nuorta-ammattilaista päätti yhdistää voimansa ja avata markkinoille jotain hieman perinteistä poikkeavaa.

Silloin elettiin vielä sitä aikaa, kun printti oli  hengissä ja yhtenä kriteerinä oli, että nimen pitää alkaa aakkosten alkupään kirjaimilla jotta ollaan hakutoiminnoilla ensimmäisten joukossa mm puhelinluettelossa. -voi apua, en edes muista milloin olisin paperisen puhelinluettelon viimeksi nähnyt.

Bronco- kesyttämätön rodeoratsu, siinä se oli meidän liikkeen nimi. Kuka sitä oikeestaan enään edes muistaa mistä se nimi keksittiin, mutta heti se tuntui just siltä -että siinä se on!

Me alkuaikojen tytöt Niina ja Tuulikki oltiin täysin vakuuttuneita, että me ei kaavoihin tulla kangistumaan ja tullaan aina kulkemaan kuin kesyttämätön rodeoratsu villeinä ja vapaina omaa polkua pitkin, noin niin kuin ammatillisesti.

No, oli meillä tytöillä muutama muukin ajatus…kuten esimerkiksi se, että rakennetaan hieno uus myymälä ja asiakasjono voi sitten lähteä vasemmalle päin. Eihän se todellakaan niin sitten mennyt ja muutama tovi siinä sitten ihmeteltiin, että miten niitä asiakkaita mahdettaisiin saada myymälään asti.

Broncon ensimmäiset liiketilat sijaitsi Subwayn ja Aschanin ravintoloita vastapäätä ja meidän onneksi lounasruokailijoita tällä alueella riitti. Pikku hiljaa me sitten tultiin tutuiksi ihmisille ja luottamus meidän ammattitaitoon löytyi, oltiinhan me kuitenkin ammattilaisia 🙂

Ai, kauheeta tässä muutamia kuvia alkuajoista 😀

Ensimmäinen myymälä, Intelligate 1 Joukahaisenkadulla.

Monen moista me ollaan ehditty vuosien varrella puuhata, ei me stadionii olla rokattu, mutta kukitettu ollaan kylläkin. Monissa tapahtumissa meidän kukat  on tulleet ihmisille tutuiksi ja messuillakin me ollaan oltu tuttu näky.

Tapahtuman näyttävin kukka-asetelma

Kukkakauppa Bronco

Niin se Tuulikki…no elämästä ei koskaan tiedä minne se meitä vie ja simmottis se Tuulikki löysi jo Broncon alku metreillä oman rodeoratsunsa ja muutti Turusta toiselle paikkakunnalle ja siirtyi Broncon idea-tiimiin ja edelleen tänä päivänäkin on vahvasti mukana ideoimassa ja toteuttamassa uusia projekteja meidän ydin tiimin kanssa.

Ja ketä muita meidän tiimiin sitten kuuluu, no se Niina ja Niinan perhe tietty. Ilman perheen isoa ja osaaottavaa apua nää hommat sujuiskin melkoisen paljon hankalammin, mutta yhdessä tekemällä pukkaa hommat sujumaan vallan mainiosti. Arkihan tässä pyörii ihan omalla painollaan ja vakaalla ammattitaidolla sitä pyöritellen, mutta muutaman kerran vuodessa kun pakataan kamppeet ja lähdetään messuille tarvitaan siihen kaikki perheen apuvoimat jokaisesta sukupolvesta. Kuin perhettä, löytyy meidän tiimistä myös freelanserit: idea-nikkari Henna joka on tiiviisti ollut osa meidän messuprojekteja vuosien ajan. Näiden edellä mainittujen lisäksi on ollut ilo huomata , että vanha kunnon talkoohenkikään ei ole ystäväpiiristä hävinnyt ja lukuisista ystävistä onkin ollut vuosien varrella paljon apua (kiitos teille siitä).

Vuosien saatossa on Broncossa vieraillut useita puutarha- ja floristiopiskelijoita joiden opintoihin kuuluu työssä oppiminen ja varmaan näitä tyyppejä nähdään  jatkossakin.

Reiluun yhdeksään vuoteen on mahtunut ihan valtavasti upeita asioita, ehkäpä joskus saadaan aikaiseksi kirjoittaa niistä lisää, kyllähän niistä sadoista upeista tapahtumakukituksista ja arjen askareista riittäisikin kerrottavaa.

kukkakauppa turku

 


Avainsanat: ,
Pin It

Kukkakauppa Bronco

Palvelemme tilauksesta työhuoneelta

0405644096

bronco@kukkakauppabronco.fi

sähköposti 24/7 | puhelin ark. 11-15

Kukkakauppa Turku

Tilauskukkakauppa Bronco on moderni kukkakauppa keskellä Turkua! Tervetuloa!

Ota meihin yhteyttä!