kukkakauppa turku

Kukkaenkelit, Turku

15.2.2018, Niina Autti

Meidän Sisustuksen trendikartta 2018 sai arvoisensa päätöksen, kun maanantai-iltapäivällä kerättiin messuilla olleet kasvit ja kukat autoon ja ajaa hurautettiin Mäntyrinteen vanhainkotiin Ideatalon  Sannan kanssa.

Me saatii kunnia aloittaa Kukkaenkelit hyväntekeväisyysjärjestön toiminta täällä Turun alueella ja niinpä me sitten vietiin nämä messuilta lahjoituksena saadut kasvit ”tuoksuterapiana”  vanhuksille keväisten tulppaanien kanssa.

Kaunis kiitos Lindrothin puutarhalle, joka lahjoitti nämä ihanat kotimaiset yrtit vanhusten iloksi.

No mikä se Kukkaenkelit on ja miten se toimii?

No se toimii niin, että kun juhlat on juhlittu, lahjoitetaan nämä kertaalleen juhlitut kukat kukkaenkeli järjestölle ja me sitten annetaan näille kukille uusi elämä ja tarkoitus hyväntekeväisyyskohteessa, kuten vaikka vanhainkodissa.

Kukat käyvät siis meidän kauttamme ja ne huolletaan sekä kunnostetaan jatkamaan matkaa uuteen kohteeseen. Lahjoituskukilla voidaan järjestää vaikka ohjelmaa vanhuksille kukkasidonta-kurssin tai tapahtuman muodossa, mukavaa yhdessä oloa siis. Kaikki tämä toiminta tapahtuu hyväntekeväisyytenä eli kukat tulevat lahjoituksena yksityshenkilöiltä tai yrityksiltä ja me kukkaenkelit sitten veloituksetta toimitamme ne kohteisiin.

No kuinka niitä kohteita sitten valitaan? ehdotusten perusteella ja vaikka arpomalla, jos ehdokkaita on useita.

Jos sinulla on vinkata meille joku taho jota voisimme ilahduttaa kukkasin niin laitathan vinkkisi meille: bronco@kukkakauppabronco.fi tai 02 241 0004

Ja mikäli mietit miten voisit osallistua toimintaa mukaan, voit tottakai tehdä lahjoituksen juhlien tai tapahtuman kukkasista. Vastaanotamme kaikkien juhlien ja tapahtumien kukkia häät, hautajaiset, merkkipäivät, yritysjuhlat, konsertit, messut jne

ja jos sinulta liikenee ylimääräistä aikaa ja intoa kukkien parissa puuhasteluun ovat aina apuvoimat tervetulleita myös kukkien uuden elämän luomiseen.

Tässä vielä pieni esittelyteksti siitä miten kaikki on saanut alkunsa täällä Suomessa:

Kukkaenkelit on kolmen kukkia rakastavan naisen starttaama hyväntekeväisyysprojekti, jonka tarkoituksena on tuoda iloa ihmisille niin sanotusti kierrättämällä kukkia.

Kukkien, varsinkin leikkokukkien, taival voi monissa tapahtumissa ja juhlissa jäädä vain päivän tai parin mittaiseksi, jonka jälkeen ne heitetään pois. Suurin osa näistä kukista voisi olla vielä vallan kelvollisia jatkamaan oloaan maljakossa. Kukkaenkelit ottavat vastaan tällaisia ”käytettyjä” kukkia ja tekevät niistä uusia kimppuja tai asetelmia ja toimittavat niitä ennalta sovittuihin kohteisiin, esim. vanhainkoteihin ja hoitolaitoksiin, tuottamaan iloa. 

Kukkataiturit virittelevät lahjoituksia omalla vapaa-ajallaan hyvän mielen palkalla.

Kukkaenkelien perustajat ovat:

Kana Alanen – kukkien ystävä, juontaja ja artisti (Kana Collection Dog Gear)
Valeria Komina – hää- ja tapahtumajärjestäjä, kukkataiteilija (Valeria SofiKo Design)
Tanja Lähdeaho – floristi ja kukkataiteilija (Floramore)


Pin It

Kukkakauppa Bronco

Palvelemme tilauksesta työhuoneelta

0405644096

bronco@kukkakauppabronco.fi

sähköposti 24/7 | puhelin ark. 11-15

Kukkakauppa Turku

Tilauskukkakauppa Bronco on moderni kukkakauppa keskellä Turkua! Tervetuloa!

Ota meihin yhteyttä!