Kadonneen hääparin jäljillä.

26.1.2018, Bronco

Niinkuin mä jo aikasemmin kerroinkin, häät on meidän juttu. Häiden suunnittelulle ja työstämiselle meiltä löytyy hyvät tilat jonne helppo tulla ja fiilis on tarpeeksi rauhallinen, jotta suunnitteluun voidaan keskittyä. Vuosien saatossa meillä on ollut iso ilo kukittaa jo satoja häitä ja vakaalla ammattitaidolla ja sydämellä niitä suunnitellaan morsiusparien kanssa.

Nyt kun 2018 hääsesonki on käsillä me ollaankin ”kadonneen hääparin” jäljillä ja pyydetäänkin sinun apuasi näiden kaikkien ihanien hääparien löytymiseksi, joiden tärkeässä päivässä ollaan jo saatu olla mukana. Välitäthän siis viestin ystävällesi, sukulaisellesi tai tuttavallesi joiden häitä tiedät meidän kukkien koristaneen. Tarkoituksenamme on kerätä kaikkien hääparien valokuva kukkineen tulevaan taideprojektiimme- Art of love.

Arkistoistamme löytyy paljon kiitoskortteja, mutta monien ihanien hääparien kuvat puuttuvat joukosta. Kaikista morsiuskimpuista ja hääkukista meiltä kyllä löytyy kuvat, mutta tähän tarkoitukseen olisi mahtava saada kuvat missä kukat ovat jo osana suurta onnea.

Kuvia voi meille lähettää sähköpostilla bronco@kukkakauppabronco.fi  ja facebook viestillä ja tietty ihan vaikka postitsekkin

Kukkakauppa Bronco

Joukahaisenkatu 6

20520 Turku

Facebookissa meillä pyörii myös asian tiimoilta kilpailu johon osallistumalla voit voittaa  viikonloppukukat itsellesi tai vaikka ystävällesi.


Pin It

Kukkakauppa Bronco

Joukahaisenkatu 6, 20520 Turku

(02) 241 0004

bronco@kukkakauppabronco.fi

Ma-Pe 9-17 | La-Su sopimuksen mukaan

Kukkakauppa Turku

Kukkakauppa Bronco on moderni kukkakauppa keskellä Turkua! Tervetuloa!

Ota meihin yhteyttä!