Kukkakauppa Broncon joulukukat

Hyvää joulua!

17.12.2013, Niina Autti

Tervetuloa tutustumaan uuteen myymäläämme!

On taas aika muistaa ja kiittää sukulaisia ja ystäviä. Aistikkaat kukat ovat mitä parhain tapa tehdä se. Meillä pöydät on katettu tyylikkäillä joulun kukilla sekä lumoavilla Joulun sisustustuotteilla.

Joulukukkamallit ovat jo esillä, joten tule valitsemaan tai suunnittelemaan kanssamme tarpeisiisi sopivimmat joulukukat.

Myymälässämme runsas valikoima monenlaisia joulukukkia sekä tunnelmaa luovia design kynttilöitä ja piensisustus ihanuuksia. Meiltä saat kauniit jouluistutukset, jouluiset kukkakimput sekä muut kotimaiset joulun kukat vaativampaankin makuun.

Toimitamme myös kukkalähetykset puolestanne Turkuun ja lähikuntien alueille. Olemme Interflora -jäsenliike ja voit lähettää kauttamme kukkia Suomeen sekä ulkomaille, yli 140:een maahan.

Tervetuloa tutustumaan uuteen myymäläämme, hoidetaan samalla helposti ja vaivattomasti tämän vuoden joulukukkien hankinta. Voit tietenkin tehdä tilauksen myös soittamalla tai sähköpostitse suoraan meille. Muistathan, hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Tilaa siis Joulukukat ennakkoon.
Joulun alla palvelemme teitä

Ma-pe 9-17
La 10-13

Avoinna viikolla 51

Ma-Pe 8-18
La-su 9-15
Ma 23.12 8-17

Joulun tunnelmaa toivottaa, Broncon väki


Pin It

Kukkakauppa Bronco

Pharmacity, Itäinen pitkäkatu 4, 20520 Turku

(02) 241 0004

bronco@kukkakauppabronco.fi

Ma-Pe 9-16 | La-Su sopimuksen mukaan

Kukkakauppa Turku

Kukkakauppa Bronco on moderni kukkakauppa keskellä Turkua! Tervetuloa!

Ota meihin yhteyttä!