Tapahtuman näyttävin kukka-asetelma

Hevoset Stadikalla tapahtuman kukitus

16.9.2013, Bronco

Helsingin Olympiastadionilla, 14.-15. syyskuuta järjestettävä esteratsastuksen GP-sarjojen finaali oli ainutlaatuinen tapahtuma. Kilpailun nimi, Hevoset Stadikalla, kertoo kilpahevosten paluusta paikalle ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1952 olympialaisten. Ja kilpailupaikkana toimi upea ja historiallinen Olympiastadion.

hevoset_stadikalla9

Kukkien valinnassa oli huomioitava siirronkestävyys, Turusta Helsinkiin sekä stadionilla tapahtuvat siirtelyt paikasta toiseen, myös säiden vaihtelut oli otettava huomioon ja kukat valittava sen mukaan. Suomen suvesta kun ei voi tietää koskaan…syyskuussa voi sataa räntää tai olla aurinkoiset helle kelit.

Ainutlaatuinen kokemus ja mahdollisuus päästä mukaan toteuttamaan jotain historiallista. Haasteita tästä projektista ei puuttunut ☺ Stadionin jättimäinen koko toi omat vaatimuksensa tapahtuman kukitukselle. Kukkien pitäisi olla näyttäviä, mutta ne eivät saisi olla suurempia kuin esteet tai hevoset, jotta mittasuhteet olisivat visuaalisesti sopivat.

hevoset_stadikalla5

Oman haasteensa toi myös työtilat tai oikestaan niiden puute, meidän myymälätilathan olivat edelleen remontissa ja käytössä oli vain 16neliöinen Pop Up-myymälä. Kaunis kiitos Aschanin kahvilalle joustavuudesta ja yhteistyökyvystä. Mahduimme tekemään kukitusten pohjatyöt hyvään malliin Turussa.

Stadionilla meille jäi enää kukkien asennus paikoilleen.

hevoset_stadikalla2

hevoset_stadikalla3

Viikonloppu oli mahtava, aurinko paistoi ja ratsukot olivat upeita. Kukitus oli onnistunut ja tapahtuman järjestäjä kaikin puolin tyytyväinen.

Ehkäpä 2015 pääsemme nauttimaan taas kisahumusta.


Pin It

Kukkakauppa Bronco

Pharmacity, Itäinen pitkäkatu 4, 20520 Turku

(02) 241 0004

bronco@kukkakauppabronco.fi

Ma-Pe 9-16 | La-Su sopimuksen mukaan

Kukkakauppa Turku

Kukkakauppa Bronco on moderni kukkakauppa keskellä Turkua! Tervetuloa!

Ota meihin yhteyttä!