Bronco tänään 2018

25.1.2018, Bronco

Mitä Bronco on tänään, vuonna 2018?

Meidän arki on niinkin kliseistä -kuin yhtä juhlaa. Bronco on profiloitunut tapahtuma- ja juhlakukitusten ammattilaiseksi ja meillä arki pyöriikin eri tapahtumien ja juhlien kukittamisessa sekä sunnittelutyössä, joka onkin iso osa projekteja. Ja niitähän me rakastetaan. Projekteja, juhlia ja tapahtumia. Oli kukitettava kohde iso tai pieni suhtaudutaan siihen aina yhtä suurella intohimolla. Asiakas on meille tärkein ja on kunnia asia päästä toteuttaaan kukitukset niin, että asiakas voi aina huokaista ihastuksesta.

Mistä se arki sitten koostuu? No esimerkiksi syntymäpäivistä, vuosijuhlista, yritystapahtumista, syntymästä, jäähyväisistä ja perhejuhlista sekä niistä häistä.

Me rakastetaan häitä ja niiden suunnittelua. Häiden suunnittelulle ja työstämiselle meiltä löytyy hyvät tilat jonne helppo tulla ja fiilis on tarpeeksi rauhallinen, jotta suunnitteluun voidaan keskittyä. Vuosien saatossa meillä on ollut iso ilo kukittaa jo satoja häitä ja vakaalla ammattitaidolla niitä suunnitellaan sekä työstetään joka vuosi.

Nyt kun 2018 hääsesonki on käsillä me ollaankin ”kadonneen hääparin” jäljillä ja pyydetään nyt sinun apuasi näiden kaikkien ihanien hääparien löytymiseksi, joiden tärkeässä päivässä ollaan jo saatu olla mukana. Välitäthän siis viestin ystävällesi, sukulaisellesi tai tuttavallesi joiden häistä tiedät meidän kukkien löytyneen. Tarkoituksenamme on kerätä kaikkien hääparien valokuva kukkineen tulevaan taideprojektiimme- Art of love.

Lisätietoja saat bronco@kukkakauppabronco.fi tai 02 241 0004

Häähumuisin terkuin,

Niina


Pin It

Kukkakauppa Bronco

Joukahaisenkatu 6, 20520 Turku

(02) 241 0004

bronco@kukkakauppabronco.fi

Ma-Pe 9-17 | La-Su sopimuksen mukaan

Kukkakauppa Turku

Kukkakauppa Bronco on moderni kukkakauppa keskellä Turkua! Tervetuloa!

Ota meihin yhteyttä!